5 Essential Elements For علت و درمان بیماری خود ایمنی
5 Essential Elements For علت و درمان بیماری خود ایمنی
Blog Article
گرسنگی شدید، لرزش بدن و ریزش عرق، دلشوره و تپش قلب، فقدان تمرکز و خواب آلودگی، مورمور شدن اطراف دهان، پوست مرطوب و رنگ پریده، سردرد، گود رفتگی دور چشمها و سست شدن زانوها.
اما گاهی آنتی ژن میتواند یکی از سلولهای خود بدن باشد که آسیب دیده یا مرده است. طیف وسیعی از سلولهای دستگاه ایمنی با هم کار میکنند تا یک آنتی ژن شناسایی شود.
انواع مختلفی از فشارسنج موجود است که میتوان برای سنجیدن سطح فشارخون از آنها استفاده کرد. برخی از دستگاههای خانگی نیز برای این هدف به وجود آمدهاند که سنجیدن فشار خون را راحت کردهاند.
همانطور که گفتیم دیابت یک بیماری جدی است که با کاهش ترشح انسولین از لوزالمعده و کاهش حساسیت به انسولین در سلولهای ماهیچهای ایجاد میشود. علائم این بیماری با ادرار زیاد، تشنگی شدید، قند خون بالا و افزایش اشتها مشخص میشود.
علاوهبر روغن زیتون، روغن نارگیل هم یکی از درمانهای خانگی برای بیماری پیسی است. زیرا روغن نارگیل خصوصیات ضدباکتریایی، ضدقارچی یا ضدانگلی دارد.
این داروها بسته به سرعت عملکرد انسولین و مدت زمان ماندگاری اثرات آن در بدن متفاوت هستند. هدف انسولین، تقلید نحوه تولید انسولین بدن در طول روز در رابطه با انرژی دریافتی است تا بتواند علائم دیابت را کاهش دهد.
چه عوامل دیگری می توانند به طور بالقوه باعث ایجاد بیماری خودایمنی شوند؟
دانشمندان به طور قطع نمیدانند چه بیماری خود ایمنی چیزی باعث این بیماریها میشود، اما شواهدی وجود دارد که نشان میدهد در افرادی که تغییرات ژنتیکی خاصی دارند، بیماری های خودایمنی ممکن است به علت ترکیبی از موارد زیر ایجاد شود:
غدد لنفاوی: غدههای کوچکی در سراسر بدن وجود دارند و در کنار عروق لنفاوی تجمع می یابند.
به طور کلی میتوان مکانیسمهای ایمنی را به دو گروه ایمنی فعال و غیر فعال تقسیم کرد. در ایمنی فعال بدن با عامل بیماریزا به طور مستقیم (ایمنی همورال و سلولی) یا از طریق واکسن مواجه میشود و در واکنش به آن آنتیبادی تولید میکند.
بسیاری از موارد قند خون پایین به دلایل زیر شکل می گیرند:
علاوه بر دلایلی که در قسمت بالا ذکر شد، ممکن است افراد مسن به دلایل زیر هم افت فشار خون را تجربه کنند:
یک فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ میتواند سبک زندگی و رژیم غذایی نسبتاً سادهای را برای خود تنظیم کند تا سطح قند خون خود را به محدوده طبیعی بازگرداند.
سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.